Tärkeimmät päivitykset

Merkittävin päivitys on uuden venttiilipöydän käyttöönotto, joka parantaa kestävyyttä, vähentää kulumista ja energiahäviöitä, mikä johtaa polttoaineen säästöihin. Lisäksi etu- ja takaterien paineensäätöä on jalostettu tarkkuuden lisäämiseksi, ja säädöt ovat nyt täysin hallittavissa ohjelmiston kautta. Tämän ansiosta käyttäjät voivat helposti muuttaa asetuksia ohjaamon sisältä käsin, kuten terien avautumispainetta. Myös hakkuupään tiltti-toimintojen hydrauliikkaa on parannettu, mikä on johtanut sujuvampaan toimintaan ja mahdollistaa paremman mittaustarkkuuteen rungon käsittelyn aikana.

Kehittynyt pituusmittaus on uusi standardi

Korkean ja tasaisen mittauslaadun varmistamiseksi edistynyt pituuden mittaus on nyt vakiona C124:ssä. Tämä päivitys sisältää vahvemman sylinterin ja muokatun mekaanisen liikkeen rajoittimen kulumisen vähentämiseksi.

Uusi sahayksikkö ja syöttöjärjestelmä

Sahayksikkö on suunniteltu uudelleen siten, että sahalaipan ja rungon välillä on lisätilaa törmäysten estämiseksi. Vahvistettu, kaareva pohjalevy parantaa kestävyyttä ja pienentää kosketuspinta-alaa maahan. Päivitetty rakenne tarjoaa myös enemmän tilaa sahamoottorin ympärille, mikä tekee päivittäisestä huollosta helpompaa.

Uudessa syöttöjärjestelmässä on korkeavirtausmoottorit, jotka parantavat suorituskykyä ja vähentävät energiahäviöitä. Päivitetty järjestelmä sisältää myös parannetun letkujen reitityksen helpottamaan huoltoa ja pidentämään käyttöikää. Valinnainen vahvistettu letkun suojakerros on nyt saatavilla letkun pitkäikäisyyden lisäämiseksi.

Lisävaihtoehdot ja parannukset

Vuoden 2025 mallissa on "Find End" -vaihtoehto, joka nollaa pituusmitan automaattisesti ilman uutta sahausta, mikä vähentää hukkaa. Vaihtoehto on päivitetty suojalinssillä ja likaa hylkivällä rakenteella pidentäen näin huoltovälitarvetta. Muita parannuksia ovat pienten runkojen parannettu keskitys, etukarsintaterissä vahvemmat laakeripuslat, joissa on myös parempi tiivistys, ja uudet syöttörullat piikeillä parantamaan pitoa ja mittaustarkkuutta haastavissa olosuhteissa.

Nämä päivitykset tekevät Komatsu C124:stä tehokkaamman, kestävämmän ja käyttäjäystävällisemmän tarjoten käyttäjille paremman hallinnan, vähemmän seisokkeja ja parempaa tuottavuutta haastavimmissakin ympäristöissä.